Bestuur

Het bestuur van de Bewonersvereniging Leuvekwartier bestaat uit de volgende leden:

Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via info@leuvekwartier.nl

 

Ik ben Tineke van Vugt en woon nu precies 25 jaar met veel plezier op de kop van de Jufferkade, samen met mijn man George, zoon Lars (24) en hondje Toby (1,5). Onze dochter Esmée (22) woont sinds kort zelfstandig. Drie dagen per week werk ik met plezier als Informatiespecialist bij een grote GGZ-instelling.
We hebben in de loop der jaren het uitzicht en onze mooie buurt zien veranderen van stil en wat verlaten, naar levendig en dynamisch. Een ontwikkeling die in mijn ogen zowel een charmante diversiteit als nieuwe uitdagingen voortbrengt. Sinds kort mag ik de secretariële taken van het bestuur van de bewonersvereniging verzorgen. Dagelijks loop ik meermaals met ons hondje over de Glashaven en de kades. De kans is groot dat u ons al eens heeft gespot! Zo geniet ik elke dag meermaals van onze mooie buurt. Daarom ondersteun ik graag het bestuur zodat we samen kunnen bijdragen aan een goede kwaliteit van de woon- en leefomgeving van het Leuvekwartier. Ik denk dat er mooie ideeën en uitdagingen op de rol staan.

Mocht u mij eens buiten zien, aarzel niet en spreek mij gerust aan. Mailen mag natuurlijk ook altijd, naar info@leuvekwartier.nl


Wij leven in een constant veranderende omgeving. Dit is een van de redenen waarom ik, Hans van Dongen, bestuurslid van de bewonersvereniging geworden ben. Hoewel verandering goed is mag het niet ten koste gaan van de huidige bewoners. De bewonersvereniging kan een rol spelen in netwerken, het onder de aandacht brengen van zaken en met groepen met elkaar in contact brengen. Zodat wie dat dat wil gehoord wordt.

Mijn emailadres: penningmeester@leuvekwartier.nl

 

Sinds 2016 geniet ik van het wonen aan de Jufferkade, precies aan de kop, met een weergaloos uitzicht. Ik heb tot nu toe ervaren dat bewoners in het Leuvekwartier hun eigen uitzicht altijd het mooist vinden. Met een onverwachte diversiteit aan woningen en aan ligging is het verrassend om bij mensen binnen te kijken, en naar buiten. Zoveel te zien, steeds vanuit een ander perspectief.

Me via de Bewonersvereniging Leuvekwartier voor de bewoners in te mogen zetten voelt als een eer. Ik wil graag samen met de andere bestuursleden doen wat nodig is om in onze wijk de kwaliteit van wonen en leven te bewaken, waar kan te vergroten, voor nu en in de nabije toekomst, door alert te zijn op ontwikkelingen, te luisteren naar bewoners, hen te steunen bij wensen en plannen die groepen of individuen ten goede komen. Uitdagende verantwoordelijkheden maar ook boeiende samenwerkingen met bewoners, instellingen en niet in de laatste plaats de gemeente, spreken me aan. 

U kunt mij bereiken op voorzitter@leuvekwartier.nl