Bestuur

Het bestuur van de Bewonersvereniging Leuvekwartier  bestaat sinds najaar 2019 uit de volgende leden:

Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via info@leuvekwartier.nl

Marian Dijksman

Sinds 2016 geniet ik van het wonen aan de Jufferkade, precies aan de kop, met een weergaloos uitzicht. Ik heb tot nu toe ervaren dat bewoners in het Leuvekwartier hun eigen uitzicht altijd het mooist vinden. Met een onverwachte diversiteit aan woningen en aan ligging is het verrassend om bij mensen binnen te kijken, en naar buiten. Zoveel te zien, steeds vanuit een ander perspectief.

Me via de Bewonersvereniging Leuvekwartier voor de bewoners in te mogen zetten voelt als een eer. Ik wil graag samen met de andere bestuursleden doen wat nodig is om in onze wijk de kwaliteit van wonen en leven te bewaken, waar kan te vergroten, voor nu en in de nabije toekomst, door alert te zijn op ontwikkelingen, te luisteren naar bewoners, hen te steunen bij wensen en plannen die groepen of individuen ten goede komen. Uitdagende verantwoordelijkheden maar ook boeiende samenwerkingen met bewoners, instellingen en niet in de laatste plaats de gemeente, spreken me aan.

Ik dank Jan Bemelman ook op deze plaats hartelijk voor alle informatie die hij aan mij heeft overgedragen. Ik kijk er naar uit om u als bewoner of organisatie binnenkort te ontmoeten en te spreken.

U kunt mij bereiken op voorzitter@leuvekwartier.nl

Yvonne Visser

Ik ben Yvonne Visser en sinds een jaar weer woonachtig in het Leuvekwartier t.w. aan de Wijnkade. Er is veel gebeurd in de 8 jaar dat ik er niet woonde. En er gaat nog heel veel gebeuren. Ik ben medebestuurslid van de bewonersvereniging met de portefeuille Buurzaamheid. Ik wil me graag inzetten om de betrokkenheid onder elkaar te stimuleren.

Hans van Dongen

Wij leven in een constant veranderende omgeving. Dit is een van de redenen waarom ik bestuurslid van de bewonersvereniging geworden ben. Hoewel verandering goed is mag het niet ten koste gaan van de huidige bewoners. De bewonersvereniging kan een rol spelen in netwerken, het onder de aandacht brengen van zaken en met groepen met elkaar in contact brengen. Zodat wie dat dat wil gehoord wordt.